Slechte generale Eemdijk voor nacompetitie, DOVO sluit seizoen af met nederlaag

© Geert Lommers
VEENENDAAL/EEMDIJK - In de Derde Divisie A heeft Eemdijk het reguliere seizoen afgesloten met een 4-0 nederlaag tegen Noordwijk. DOVO verloor het laatste duel van het seizoen ook. Degradant De Dijk was in een doelpuntenspektakel met 4-3 te sterk.

EEMDIJK

Roshanali, James, Wendt en Akachau scoorden namens Noordwijk tegen Eemdijk. De ploeg van Ruud van de Geest sluit het seizoen af als vijftiende en kan zich nu helemaal gaan richten op de nacompetitie, waarin het gaat vechten om lijfsbehoud. Ze stromen in de tweede ronde in. Die wedstrijden vinden plaats tussen 4 en 10 juni.

DOVO

Bij het duel tussen DOVO en het al gedegradeerde De Dijk was het getouwtrek. Eerst bracht Joshua Patrick DOVO op 0-1 voorsprong. Vervolgens ging De Dijk eroverheen en werd het 2-1 voor de thuisploeg.
Joshua Patrick gaf weer gas en maakte namens DOVO de 2-3 en 3-3. Dat was voor Patrick, die zijn laatste wedstrijd speelde voor de Veenendalers, zijn 37e treffer van het seizoen. Toch waren die treffers van Patrick niet genoeg. De Dijk wist er nog twee in te prikken en zo met 4-3 te winnen. DOVO sluit het seizoen af als elfde in de Derde Divisie A.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.