RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels sluit af met winst op kampioen AFC, bizarre uitslag GVVV

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - IJsselmeervogels wist zaterdag in de laatste speelronde van de Tweede Divisie kampioen AFC met 2-1 te verslaan. Opmerkelijker was misschien wel de uitslag van GVVV tegen Rijnsburgse Boys: 6-5.

Zschusschen en Van Riel scoorden namens IJsselmeervogels. Ignacio had namens AFC bij een 1-0 stand nog de gelijkmaker gemaakt. IJsselmeervogels sluit het seizoen in de tweede Divisie af met de derde plek.

GVVV
Tegen Rijnsburgse Boys was GVVV op 5-0 voorsprong gekomen via treffers van De Graaf (2x), Brouwer (2x) De Jong. Voor Brouwer was dat extra speciaal omdat het zijn laatste wedstrijd was voor GVVV. Hij vertrekt volgend jaar naar VVA'Achterberg. Via een eigen doelpunt van Janssen, een treffer van Magan en twee van Jongeneelen kwam de spanning, die helemaal weg was, weer helemaal terug: 5-4.

De Graaf maakte vervolgens met zijn derde van de middag de 6-4 namens GVVV. Ook Jongeneelen van Rijnsburgse Boys kwam op drie treffers. Hij bepaalde de eindstand op 6-5. GVVV eindigt in de Tweede Divisie op de tiende plek.

SPAKENBURG
Jordi Bitter heeft ervoor gezorgd dat Spakenburg het seizoen niet werd afsloot met een nederlaag. In het duel met HHC Hardenberg maakte hij in de laatste minuut de gelijkmaker: 1-1. Een kwartier voor tijd had Reinders Hardenberg nog op 1-0 voorsprong gebracht. De spelers van Spakenburg kunnen nu op vakantie. Ze zijn negende geworden op de ranglijst.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -