IJsselmeervogels strikt zoon Marc Overmars

© Geert Lommers_sv Epe: bewerking RTV Utrecht
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Frenkie Overmars. De 19-jarige flankspeler komt over van 3e klasser sv Epe. Overmars, die ook in de jeugd bij FC Twente speelde, tekent een contract tot de zomer van 2020.
Frenkie Overmars is met zijn 1.92 meter een stuk langer dan vader Marc. Hij debuteerde al op zestienjarige leeftijd in het eerste van sv Epe dat komend weekend begint aan de nacompetitie om naar de 2e klasse te debuteren. Overmars, die dit seizoen vier keer scoorde en zes treffers voorbereidde, valt bij zijn club vooral op door zijn snelheid en fysieke kracht.
De nieuwe aanwinst van IJsselmeervogels is net als vader Marc een linksbuiten, maar kan ook nog als rechtsbuiten uit de voeten. In de afgelopen periode trainde hij mee met de A-selectie van trainer Ted Verdonkschot en liet daar voldoende indruk achter om een contract voor komend seizoen te verdienen.

REACTIE CLUB

Namens de technische commissie van de Vogels hoopt André van Diermen dat beide partijen er beter van worden. "Voor Frenkie is dit een kans om zich verder te ontwikkelen en met zijn komst krijgen we aan de linkerkant wat meer mogelijkheden. Net als bij Quincy Veenhof geldt hij als een talentvolle speler die we graag een kans willen geven om zich verder te ontwikkelen. De overstap van de 3e klasse naar de Tweede divisie zal wel een flinke omschakeling betekenen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.