Van den Brom reageert op transfergeruchten rond FC Utrecht

John van den Brom met Adam Maher
John van den Brom met Adam Maher © Orange Pictures
UTRECHT/AMERSFOORT - Veel namen worden genoemd in de geruchtenmolen rondom FC Utrecht. De nieuwe trainer John van den Brom is vanmiddag in het programma Een Berg Sport op RTV Utrecht duidelijk als de namen van Jeremain Lens, Václav Cerný, Adam Maher en Mats Seuntjes aan bod komen.
"Lens is onzin. Ik heb het ook gelezen, maar dat slaat nergens op. Het is niet aan de orde, echt niet", zegt hij over 31-jarige aanvaller van Besiktas. In een buitenspeler van Ajax is wel interesse, erkent Van den Brom. "Ik heb met Cerný wel gesproken. Samen met Jordy Zuidam ben ik aan het kijken naar opties om ons te versterken op bepaalde posities. Hij is daar een van, ook niet meer dan dat."
John van den Brom speelde een speciale 'Ken je Club'

MAHER EN SEUNTJENS

"Adam Maher ligt iets anders. Bij AZ heb ik fantastisch met hem gewerkt. Hij heeft aangegeven te stoppen bij AZ. Jordy en ik hebben ons bij hem en zijn management gemeld. Dat speelt", vertelt voormalig AZ-trainer Van den Brom. "Seuntjens is nooit aan de orde geweest. Ik lees net zoveel als jullie, maar soms moet ik lachen. Ik ben echt gek van hem, maar hij loopt door in zijn contract bij AZ."
Woensdag presenteerde FC Utrecht al Justin Lonwijk van PSV, waar de aanvallend ingestelde middenvelder uitkwam in Jong PSV. Lonwijk sluit aan bij de A-selectie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.