RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wesley Sneijder zinspeelt op einde carrière: "Het is mooi geweest"

1/2
UTRECHT - De voetbalcarričre van Wesley Sneijder zit erop. Daar zinspeelt de Utrechter in ieder geval nadrukkelijk op tijdens de opening van zijn eigen sportpark in Ondiep. "Het is mooi geweest, ik heb een fantastische carričre gehad. Ik kan vol trots terugkijken op mijn carričre", zegt Sneijder tegen RTV Utrecht.

Kondigt Wesley Sneijder het einde van zijn carričre aan?


De 34-jarige Sneijder komt met zijn eigen sportpark in een rijtje met Utrechtse topsporters als Dafne Schippers (brug), Marco van Basten (sportpark), Anton Geesink (straat) en Jochem Uytdehaage (plantsoen). "Mooi rijtje om achteraan te sluiten. Aan de andere kant merk je wel dat het einde van je carričre daar is."

Sneijder verwacht niet meer als speler bij een nieuwe club aan de slag te gaan na zijn avontuur in Qatar. Vader Berry laat weten dat Wesley nog niet definitief gestopt is, maar dat de recordinternational nadenkt over zijn volgende stap.

Het gebeurde allemaal bij de opening van het Sportpark Wesley Sneijder, van zijn eerste club DHSC, aan de Thorbeckelaan. Daarnaast werd de voetballer benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -