RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vorm sluit terugkeer naar eredivisie niet uit

UTRECHT - Oud-FC Utrecht-keeper Michel Vorm sluit een terugkeer naar Nederland niet uit. De reservedoelman van Tottenham Hotspur zei dat tegen de NOS.

Het contract van Vorm in Londen loopt deze zomer af. Wat hij komend seizoen gaat doen, is nog onduidelijk. ''Ik wil mijn opties na de finale gaan bekijken en dan mijn keuze maken. Ik word 36 jaar in oktober, maar ik voel me nog goed en fris. Dus we zullen het zien."

Totttenham speelt morgen de finale van de Champions League tegen de landgenoten van Liverpool. Vorm zit in Madrid op de bank, maar een invalbeurt is zeer onwaarschijnlijk. De Fransman Hugo Lloris is de onbetwiste nummer 1 onder de lat bij de Spurs, in de hiërarchie moet Vorm doorgaans ook de Argentijn Paulo Gazzaniga voor zich dulden.

Vorm vindt dat hij wel degelijk heeft bijgedragen aan het succesvolle seizoen van Tottenham. "Het is natuurlijk een heel lang proces geweest en het is niet zo dat ik hier net zit. Je bent wel echt onderdeel van de groep. Ik ken mijn rol en dat vertaalt zich ook in andere dingen dan alleen spelen of niet spelen."

In de groepsfase van de Champions League kwam Vorm twee keer binnen de lijnen. Hij stond uit tegen Internazionale in de basis en viel op bezoek bij PSV tien minuten voor tijd in na de rode kaart voor Lloris.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -