Terugkijken op seizoen van FC Utrecht

© Orange Pictures
UTRECHT - Het seizoen van FC Utrecht in vogelvlucht nog eens herbeleven? Dat kan in de speciale terugblikuitzending van FC Utrecht TV. Vandaag (zaterdag) vanaf 18.05 uur wordt deze 23 minuten durende aflevering ieder uur uitgezonden op RTV Utrecht.
Aan de hand van verschillende thema's wordt het seizoen van FC Utrecht doorgenomen. Met verschillende betrokkenen wordt teruggekeken op de indrukwekkende wedstrijd tegen Feyenoord. Dat duel stond geheel in het teken van 'Utrecht Buigt Nooit'.

TOESCHOUWERS

Ook is in de aflevering te zien dat het steeds beter gaat met het aantal toeschouwers in Stadion Galgenwaard. Commercieel directeur Joost Broerse maakt bekend hoeveelste FC Utrecht is geworden op de ranglijst van het aantal toeschouwers.
Naast dat de maatschappelijke kant van FC Utrecht wordt uitgelicht en met directeur voetbalzaken Jordy Zuidam wordt gesproken over de trainerswissel, is er ook aandacht voor het toetje van het seizoen: het behalen van Europees voetbal. Zuidam geeft antwoord op de vraag of het seizoen voor hem geslaagd is.
Kijk vanaf 18.05 uur op RTV Utrecht naar de uitgebreide uitzending van FC Utrecht TV.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.