RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Talent Hercules zegt 'nee' tegen Almere City FC

UTRECHT - Bjorn van Gorkom (17) heeft interesse van Almere City FC afgewimpeld. De jonge verdediger geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij Derde Divisionist Hercules uit Utrecht. Eerder trainde Van Gorkom mee in de jeugd van FC Utrecht.

Jeugdspeler Van Gorkom speelde al diverse keren mee in het eerste van Hercules. Technisch manager René van der Kooij van de Utrechters had hem getipt bij FC Utrecht, waar hij mee mocht trainen met de onder-19-ploeg. "Ik zat er ook erg dicht tegenaan, heb er lang meegetraind, maar juist op mijn favoriete posities was de concurrentie daar erg groot", zegt Van Gorkom.

AMBITIEUS
Vervolgens kwam Almere City FC om de hoek. "Uiteindelijk besloot ik om de stap niet te maken, in verband met mijn nieuwe aanstaande studie én de juiste weerstand die ik bij Hercules in het eerste vanzelfsprekend krijg", legt Van Gorkom zijn keuze voor Hercules uit. "Ik blijf ambitieus, maar het is geen straf om bij Hercules te voetballen."

Hercules hoopt Van Gorkom komend seizoen als basisspeler meer ervaring op te laten doen, om hem zo het volgende zetje te geven richting het betaald voetbal.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -