Rood aangelopen DWSV hard uitgeschakeld in nacompetitie

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
UTRECHT/VLEUTEN - De voetballers van DWSV spelen ook volgend jaar in de Vierde Klasse. De Utrechters werden zondag in de nacompetitie om promotie naar de Derde Klasse met grote cijfers uitgeschakeld door Zwanenburg: 7-1.
Verslaggever Arnold Schenk over de uitschakeling van DWSV
Al bij rust had Zwanenburg de comfortabele 3-0 voorsprong te pakken. Na rust kwam DWSV nog terug tot 3-1, maar lang was de hoop op de overwinning er niet. Eén minuut na de Utrechtse treffer schoot Jordy Vierberger vanaf de middenlijn de 4-1 binnen. Vierberger vierde het doelpunt uitbundig. Dit kon doelman Nicky de Veen niet waarderen en hij haalde Vierberger onderuit. De Veen kon zijn biezen pakken, hij kreeg rood voor zijn onnodige actie. Vervolgens wees trainer Kees van de Berg veldspeler Mourat Lemgard aan om op het doel te gaan staan. "Ik ging er staan en deed mijn best. Ik heb nog wat ballen proberen te redden", aldus Lemgard.
Mourat Lamgard moest als veldspeler gaan keepen: "Er was niks meer aan te doen"
Niet veel later kwam DWSV met negen man te staan. Giovanni Lever kreeg zijn tweede gele kaart en mocht zijn doelman achterna de kleedkamer in. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Joshua van Mauw met zijn tweede en derde het 5-1 en 6-1 te maken. Daarmee was het nog niet gedaan.
Trainer Kees van de Berg(DWSV): "Verdiend verloren"
10' Niek de Graaf [1-0]
29' Joshua van Mauw [2-0]
45' Eigen doelpunt Mitchell Janssen [3-0]
59' El Bohdidi [3-1]
60' Jordy Vierberger [4-1]
84' Joshua van Mauw [5-1]
90' Joshua van Mauw [6-1]
90+3' Nigel Ciebrant [7-1]

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.