RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Bazoer mag vertrekken bij Wolfsburg'

UTRECHT - Richedly Bazoer mag uitkijken naar een nieuwe club. De meldt de Duitse lokale krant Wolfsburger Nachrichten. De Utrechtse voetballer gaat volgens de krant geen tweede kans krijgen bij VfL Wolfsburg.

Bazoer kwam het afgelopen half jaar op huurbasis uit voor FC Utrecht, de club uit zijn geboortestad. FC Utrecht wilde best door met de 22-jarige middenvelder, maar het salaris en de transfersom waren te hoog voor de nummer 6 van de eredivisie van afgelopen seizoen.

DOOD SPOOR
Inmiddels zou Bazoer van VfL Wolfsburg te horen hebben gekregen dat hij mag vertrekken. De club uit de Bundesliga wil deze zomer een marktconform bedrag voor Bazoer ontvangen. Wat de precieze vraagprijs is, is onduidelijk. Zelf zou Bazoer nog hopen op een tweede kans bij de nummer zes van het afgelopen seizoen. De clubleiding is daar minder enthousiast over.

Bazoer maakte tweeŽnhalf jaar geleden de overstap van Ajax naar Wolfsburg, dat 11,9 miljoen euro betaalde. In zijn eerste half jaar had de middenvelder een basisplaats, maar sindsdien speelde hij nog maar een handvol wedstrijd. Ook op huurbasis bij FC Porto kwam hij niet uit de verf.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -