RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland doet zichzelf te kort in eerste finalewedstrijd play-offs

HOOGLAND - Hoogland heeft de eerste finalewedstrijd om promotie naar de Derde divisie, thuis tegen OJC Rosmalen, gelijkgespeeld. Na 90 minuten was de eindstand 2-2. Voor Hoogland scoorden Stijn Mossink en Bas Wobbes.

BLUNDER

Hoogland begon beroerd aan de wedstrijd. Al na een kwartier blunderde doelman Sebastiaan Bruins waardoor de Brabanders op 0-1 kwamen. In het restant van de eerste helft was er weinig te beleven.

KANSEN

Na rust zagen de toeschouwers een heel ander Hoogland. Henk Baum schoot rakelings voorlangs en Lex Hienekamp mikte in vrijstaande postitie te hoog. Nadat ook Bas Wobbes twee keer dicht bij de gelijkmaker was geweest viel de verdiende 1-1 een kwartier voor tijd. Stijn Mossink werkte een voorzet van Martijn Koelewijn in het Rosmalense doel.

DOMPER

Vijf minuten later stond Hoogland al weer op achterstand. Bij een spaarzame uitval scoorde OJC Rosmalen de 1-2. Maar Hoogland toonde veerkracht; drie minuten voor tijd bepaalde Bas Wobbes de eindstand op 2-2.

LAATSTE ACTIE

Het was de laatste actie voor Wobbes in het shirt van Hoogland. De spits, die volgend seizoen voor VVOG uit Harderwijk speelt, kreeg in de slotfase een gele kaart en is daardoor geschorst voor de return van zondag in Rosmalen.

Hoogland moet zondag in Rosmalen winnen om promotie af te dwingen. Bij een gelijke stand wordt er twee keer een kwartier verlengd.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -