RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht begint competitie bij ADO

UTRECHT - FC Utrecht begint de voetbalcompetitie 2019-2020 op zondag 4 augustus met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De aftrap zal zijn om 14.30 uur.

PIKANT
De seizoensstart is voor de nieuwe FC Utrecht-trainer John van den Brom een pikante. Hij was in het seiZoen 2010-2011 trainer van ADO en leidde de club naar de Europa League.

De laatste keer dat FC Utrecht op bezoek ging bij ADO Den Haag leverde een 5-0 nederlaag op. Het was de wedstrijd waar Utrecht-verdediger Timo Letschert zich in de rust zodanig misdroeg, dat hij door trainer Dick Advocaat werd gewisseld.

Een week na ADO-uit speelt FC Utrecht de eerste thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De aftrap van die wedstrijd is om 16.45 uur.

TOP DRIE
Tegen de top drie speelt FC Utrecht voor de winterstop twee uitwedstrijden. Op zondag 18 augustus gaan Van den Brom en zijn mannen op bezoek bij Feyenoord. De uitwedstrijd tegen Ajax staat voor zondag 10 november gepland. Tussendoor speelt FC Utrecht op zaterdag 19 oktober in de Galgenwaard tegen PSV.

ZONDAG 20.00 UUR
FC Utrecht trapt drie keer af op het door velen bekritiseerde tijdstip 20.00 uur op zondag. Op 25 augustus komt VVV Venlo naar de Galgenwaard, op zondag 22 september en zondag 6 oktober wordt er om 20.00 uur afgetrapt voor Heerenveen - FC Utrecht en Vitesse - FC Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -