RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Volleybalster Robin de Kruijf terug in Oranje

SCHALKWIJK - Volleybalster Robin de Kruijf is terug in Oranje. Bondscoach Jamie Morrison heeft de Schalkwijkse bij de groep gehaald als vervangster van Eline Timmerman voor de laatste duels in de Nations League. Het worden de eerste interlands dit seizoen voor de 28-jarige De Kruijf.

RUST
Morrison gunde De Kruijf wat rust na een lang seizoen. Ze verloor vorige maand met haar Italiaanse club Conegliano de finale van de Champions League. De Amerikaanse bondscoach hoopt met De Kruijf in de ploeg de Nations League positief af te sluiten.

VASTE WAARDE
De Kruijff speelt in Italië en is al jarenlang een vaste waarde in de nationale ploeg. De middenaanvalster maakte al op 17-jarige leeftijd haar debuut in Oranje. Met de Nederlandse volleybalsters eindigde ze op een historische vierde plaats bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.


UITGESCHAKELD
In Rusland staan voor Oranje deze week de laatste reguliere wedstrijden op het programma. Dinsdag begint Nederland tegen Thailand, een dag later wacht de Verenigde Staten en donderdag speelt Oranje tegen het gastland. Nederland kan zich niet meer plaatsen voor de finaleronde.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -