RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Shanice is pantercoupe kwijt: "Ze zou nooit een heel WK met hetzelfde kapsel lopen"

IJSSELSTEIN - Topvoetbalster Shanice van de Sanden uit IJsselstein gaat met een nieuw kapsel de wedstrijd tegen Japan in. Ze heeft haar panterprintje verruild voor een asblond kleurtje.

Van de Sanden kent vooralsnog een niet al te succesvol toernooi. Met één assist in drie wedstrijden heeft ze haar stempel nog niet echt kunnen drukken. Maar zoals menig vrouw weet: een nieuw kapsel kan het tij best eens doen keren.

De tekst gaat onder de Instagrampost verder:Hainie Thijm uit Nieuwegein is de vaste kapper van Shanice. Teleurgesteld is hij niet, dat ze 'zijn' pantercoupe gedag heeft gezegd: "Dat is Shanice he", vertelt hij lachend. "Ik wist het al hoor, ze zou nooit een heel WK met één kapsel rond gaan lopen. Ik vind het helemaal niet erg, ik vind het juist mooi dat ze vaak met een ander kapsel loopt!"

Dat ze nu voor asblond is gegaan snapt hij wel: "Een goede keus hoor. En daarmee kan ze ook weer makkelijk terugkomen, want daar kan altijd weer een panterprint in", grapt hij.

Als ze bij hem is, hebben de twee het altijd gezellig. "Het is echt een gezellige meid, ik heb haar nooit chagrijnig gezien. Ik ben ook zo, wij zijn gewoon altijd blij, dus we kunnen het goed met elkaar vinden!"De Oranje Leeuwinnen komen vanavond weer in actie. Om 21.00 uur spelen ze tegen Japan.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -