RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drietal traint nog apart bij training FC Utrecht

UTRECHT - Gyrano Kerk, Othmane Boussaid en Joris van Overeem ontbreken nog op de groepstraining van FC Utrecht. Zij werkten woensdag hun training apart af, maar lieten zich wel nog zien op het veld van Zoudenbalch.

Boussaid liep aan het eind van het vorige seizoen een breukje in zijn voet op. Hij trainde eerst binnen en daarna deels buiten. Kerk en Van Overeem bleven langer binnen, maar kwamen tijdens de eindpartij nog naar buiten. Bij Kerk zijn afgelopen week verstandskiezen getrokken.

GHANEZEN
Voor nieuwkomer Issah Abass was het zijn tweede training in Utrecht. De snelle aanvaller wordt gehuurd van Mainz, maar ontbrak zondag op de eerste training vanwege papierwerk in thuisland Ghana.

Ook de Ghanees Abdul Yusif trainde mee. De 17-jarige verdediger is op proef bij FC Utrecht. Onduidelijk is nog voor welk team de jeugdinternational in beeld is: FC Utrecht onder 19 of Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

OEFENWEDSTRIJD
Het FC Utrecht van de nieuwe trainer John van den Brom werkt toe naar vrijdag, als om 19.00 uur tegen het Regioteam Amersfoort het eerste oefenduel gespeeld wordt. De eerste officiŽle wedstrijd is op 25 juli in de voorronde van de Europa League.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -