RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Alleen Van der Horst nog in de race bij Iduna

UTRECHT - Bij het Nationale Ranglijst Tennistoernooi bij Iduna in Utrecht is in de kwartfinales van het enkelspel nog maar één Utrechter actief. Tim van der Horst uit Houten, als tweede geplaatst, neemt het daarin vrijdag op tegen Gijs Akkermans.

Van der Horst won in de eerste ronde met twee keer 6-3 van Joost van der Linden van het Amersfoortse ALTA. Een ronde verder schakelde hij Utrechter Elgin Khoeblal, eveneens in twee sets, uit: 6-1, 6-1.

De Utrechters Laurens Deelstra en Guy den Ouden verloren, net als Joris Hoogland uit Harmelen, in de eerste ronde. Deelstra was niet opgewassen tegen Tom Maanen: 6-2, 7-6. Den Ouden ging onderuit tegen Amadatus Admiraal: 7-6 en 6-2, en Hoogland was met 6-2 en 6-0 kansloos tegen Robin Grit.

VROUWEN
Bij de vrouwen bereikte Amanda Bikker uit Hei en Boeicop de tweede ronde, maar daarin was de als eerste geplaatste Margriet Timmermans met twee keer 6-2 te sterk. Valerie Griffejoen van tennisvereniging Soestdijk verloor met 6-0, 3-6 en 6-0 van Milou ter Morsche.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -