FC Utrecht maakt zich op voor eerste oefenduels

© fcutrecht.nl
UTRECHT/AMERSFOORT - FC Utrecht speelt dit weekend de eerste oefenduels van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vrijdagavond is op het veld van Amsvorde in Amersfoort de wedstrijd tegen de Amersfoortse selectie. Zaterdagmiddag speelt de selectie van John van den Brom in Utrecht tegen Elinkwijk.
De wedstrijd tegen de Amersfoortse selectie begint vrijdag om 19.00 uur. Drie spelers van de Amersfoortse selectie hebben een verleden bij FC Utrecht. Dat zijn doelman Menno Heus en verdediger Sten Vreekamp (beiden FC Lienden) en Jerry Geurtsen (Sparta Nijkerk).
Verder bestaat de ploeg uit Henk Baum, Dave Dekker, Martijn Koelewijn, Herman Struijk (allen Hoogland), Mohammed al Haydar, Justin van Groen, Bryan Burgerhout en Frank Heus (Sparta Nijkerk), Harrie Kersten, Bas Wobbes en Jeffrey Snijders (VVOG), Niels Vlugt (SDVB), Olivier Pilon (DVS'33), Oscar Cardoze (AFC) en Menno Majolée (Roda'46)
Atam Koroglu (OFC) en Roy Bakkenes (DOVO) doen mogelijk ook mee. Het team staat onder leiding van Peter Visee uit Baarn, die trainer was van onder meer Spakenburg, GVVV en DOVO.

ELINKWIJK

De wedstrijd tegen Elinkwijk wordt op het sportpark van de amateurs gespeeld en vindt plaats in het kader van het 100-jarig bestaan van de voormalige profclub, die in 1970, na de fusie met DOS en Velox, terugkeerde naar de amateurs. De aftrap aan het Theo Thijssenplein is om 16.30 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.