RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO treft VVSB en GOES in Derde divisie

PROVINCIE UTRECHT - De KNVB heeft voor komend seizoen twee zondagclubs ingedeeld in de Derde divisie A. VVSB uit Noordwijkerhout en het Zeeuwse GOES zijn daardoor twee van de in totaal 16 tegenstanders van het Veenendaalse DOVO.

GOES is op 24 augustus ook de eerste tegenstander van DOVO. De Veenendalers beginnen de competitie met een thuiswedstrijd.

De ploeg van Gert Kruys treft naast VVSB nog twee degradanten, Jong Almere en Barendrecht. Kruys treft ook zijn voormalige maat op het middenveld bij FC Utrecht Frans Adelaar, die trainer wordt van SteDoCo. Ook de promovendi Sparta Nijkerk, Ter Leede en Excelsior'31 zijn volgend seizoen tegenstanders van DOVO.

HERCULES EN HOOGLAND
In de Derde divisie B treffen Hercules en Hoogland elkaar. Zij moeten het onder meer opnemen tegen het uit de Tweede divisie gedegradeerde FC Lienden. Nieuw in de afdeling is Jong ADO Den Haag, dat voor het eerst mee gaat doen in de Derde divisie.

Promovendus Hoogland begint het Derde divisieavontuur op 25 augustus met een thuiswedstrijd tegen Westlandia. Hercules speelt die dag uit tegen ADO'20. Op 22 september treffen Hercules en Hoogland elkaar in Utrecht. De return is op 9 februari.

DERDE DIVISIE A
Barendrecht, DOVO,DVS'33, Excelsior'31, GOES, Harkemase Boys, Hoek, Jong Almere City, FC Lisse, ODIN'59, ONS Sneek, Sparta Nijkerk, SteDoCo, Ter Leede, VVOG en VVSB.

DERDE DIVISIE B
Jong ADO Den Haag, ADO'20, Blauw Geel'38, DEM, Dongen, EVV, Gemert, Groene Ster, Hercules, Hoogland, HSC'21, FC Lienden, OFC, OSS 1920, Quick, UNA en Westlandia.

De Derde divisies bestaan volgend seizoen uit slechts 17 clubs.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -