GVVV verplaatst weer veel duels naar half drie

© Goalphoto.nl
VEENENDAAL - Voetbalclub GVVV heeft al veel wedstrijden voor het komende Tweede Divisie-seizoen vervroegd naar 14.30 uur. De Veenendaalse club vindt dat een fijner tijdstip dan het standaard 15.30 uur van de competitie.
GVVV laat weten dat al acht thuisduels vervroegd zijn naar 14.30 uur, nadat het een rondgang heeft gedaan bij de overige clubs. Een deel van de tegenstanders heeft nog niet gereageerd op het verzoek van de Veenendalers.
"Om half vier aftrappen kost teveel kantine-omzet", gaf GVVV-bestuurslid Loek Budding vorig jaar aan. "Dat is heel simpel te verklaren. Als je om half 3 aftrapt, ben je om half 5 klaar en gaan de mensen nog even de kantine in. Als je om half 4 aftrapt gaat iedereen na de wedstrijd meteen naar huis om te eten.
De volgende duels van GVVV worden gespeeld om 14.30 uur: AFC (uit), Rijnsburgse Boys (thuis), De Treffers (thuis), Scheveningen (uit), ASWH (thuis), Spakenburg (thuis), Koninklijke HFC (thuis), AFC (thuis), Scheveningen (thuis) en Katwijk (thuis). Daarnaast zijn nog enkele duels ingepland om 14.00 en 15.00 uur.
In het geval FOX Sports een van de genoemde wedstrijden live uitzendt, verplaatst het aanvangstijdstip naar 15.30 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.