RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Doelman Beukers op huurbasis van Spakenburg naar Eemdijk

EEMDIJK - Eemdijk heeft doelman Wouter Beukers op huurbasis overgenomen van Spakenburg. De 19-jarige doelman werd begin vorig seizoen overgenomen van Feyenoord, maar werd direct uitgeleend aan Jodan Boys. Daar viel hij op bij Eemdijk.

Bij Eemdijk vult Beukers een plek op die is ontstaan na het stoppen van Gerben Jan Ruizendaal. Daarnaast is keeper Bas Koppelaar vertrokken naar een lager elftal bij de Diekers. Technisch manager Jan van Twillert vond snel een oplossing. "Toen Wouter werd verhuurd aan Jodan Boys en daar wekelijks tot een van de uitblinkers behoorde, waren we er vrij snel uit. Na een aantal gesprekken kwamen wij met Spakenburg tot een akkoord over een verhuur", zegt Van Twillert.

KEEPERSSTRIJD
Het wordt voor Beukers een strijd met Jeroen de Harder bij de Hoofdklasser. "We hebben met het aantrekken van Wouter een gelijkwaardige keeper binnen gehaald zoals Jeroen en ik ben daarom ook erg benieuwd naar de ontwikkeling van deze twee jongens", zegt Van Twillert uit.

Het contract met keeper Robin van den Bor is verlengd bij Eemdijk. In principe is hij derde doelman. "Het is aan Robin om te bewijzen dat het geen strijd tussen twee keepers wordt", zegt de technisch directeur van Eemdijk.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -