Utrecht wint ook derde oefenwedstrijd tegen MSV'19

© RTV Utrecht / Rene van den Berg
UTRECHT/MONTFOORT - FC Utrecht heeft de derde wedstrijd in de oefencampagne gewonnen met 9-0. Utrecht speelde in Montfoort tegen het jubilerende MSV'19.
De negen van FC Utrecht tegen MSV'19
Zo'n vijftienhonderd toeschouwers zagen op Sportpark Hofland na acht minuten de score geopend worden door Rayan El Azrak. De middenvelder scoorde vlak voor rust nog een keer en was daarmee de meest scorende speler in de eerste helft die einidigde met een stand van 5-0. Ook Mohamed Mallahi, Christopher Mamengi en Sander van den Streek wisten het net te vinden.
John van den Brom: "Wel toe aan het serieuze werk"
Na rust opende Justin Lonwijk de score en daarna volgden twee doelpunten van Cyriel Dessers. Het negende en laatste doelpunt werd gemaakt door Tim Brinkman. De wat oudere spelers van Utrecht kregen vrij en hoefden niet aan te treden op het oude kunstgrasveld.
Justin Lonwijk: "Dit seizoen zoveel mogelijk minuten maken"
Voor FC Utrecht is het speeltuinvoetbal nu voorbij. Drie duels tegen amateurs leverden 32 goals op en één tegendoelpunt. Eerder oefende Utrecht al tegen Elinkwijk en een Amersfoorts selectieteam. Dat werd 0-17 en 1-6.
Cyriel Dessers: "Er is belangstelling, maar het liefst blijf ik hier"
De komende week ligt de nadruk op trainen en maandag vertrekt de ploeg van trainer Van de Brom naar een trainingskamp in Duitsland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.