RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kwartfinale eindstation voor Quirine Lemoine

WOERDEN - Quirine Lemoine is er bij het internationale tennistoernooi van Den Haag niet in geslaagd de halve finale te bereiken. Tegen de Kroatische qualifier Lea Boskovic verloor de als vijfde geplaatste Woerdense in drie sets: 2-6, 6-4, 2-6.

SNELLE ACHTERSTAND
In de eerste set stond de Woerdense in geen tijd met 3-0 achter. Hoewel ze zich herstelde slaagde ze er niet het tij te keren. Boskovic won met 6-2.

VEERKRACHT
De tweede set begon goed, en Lemoine kreeg op de service van Boskovic zelf twee breakpoints. De Kroatische werkte ze beide weg, won de game, brak Lemoine en nam een 4-1 voorsprong. Maar Lemoine was nog niet verslagen. Ze won, voor het eerst twee keer op rij, haar eigen opslagbeurt en brak tussendoor de opslag van Boskovic. Op 4-4 deed ze dat opnieuw, waarna ze de set met 6-4 naar zich toetrok.

BESLISSING
De beslissende derde set begon met vier breaks op rij. Op 2-2 slaagde Boskovic slaagde er als eerste in wŤl haar eigen servicebeurt te winnen. Direct daarna werd het 4-2 nadat Lemoine haar servicebeurt verloor. Nadat Boskovic op 5-2 was gekomen kreeg de Kroatische op de service van Lemoine twee matchpoints. Het eerste was genoeg.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -