RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht wint geheime oefenwedstrijd

1/4
UTRECHT - FC Utrecht blijft ongeslagen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste serieuze oefenwedstrijd tegen het Duitse MSV Duisburg werd een 3-2 zege voor de ploeg van trainer John van den Brom.


FC Utrecht speelde op trainingscentrum Zoudenbalch achter gesloten deuren tegen de club uit de derde Bundesliga in Duitsland. De Duitsers kwam in de wedstrijd snel op voorsprong door een doelpunt van Petar Sliskovic. Utrecht speelde de eerste helft niet sterk en kreeg slechts een paar kansen terwijl Duisburg bij vlagen gevaarlijk was uit de overname, maar doelman Jensen steeds redding bracht.

Sander van de Streek: "Ik zie mezelf het liefst in een vrije rol"


Na rust maakte Justin Lonwijk gelijk na een goede actie van Gyrano Kerk. Via Simon Gustafson en invaller Rida El Bridjiji liep FC Utrecht uit naar 3-1.

Adam Maher: "Dit was een leerzame oefenwedstrijd"


Doelman Maarten Paes, die de tweede helft speelde stopte nog 2 penalty's, alleen bij de laatste was hij kansloos via de rebound van Moritz Stoppelkamp. Hij bepaalde de eindstand op 3-2.

John van den Brom: "Valt niks af te leiden van deze opstellingen, ik weet het zelf nog niet eens"


De komende week gaat de ploeg van John van den Brom op trainingskamp in Duitsland. Volgende week zondag doet FCUtrecht mee aan een toernooi bij SV Meppen.

11' Petar Sliskovic [0-1]
48' Justin Lonwijk [1-1]
59' Simon Gustafson [2-1]
70' Rida El Barjiji [3-1]
78' Moritz Stoppelkamp [3-2]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -