RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bazoer vervolgt loopbaan bij Vitesse

UTRECHT - Riechedly Bazoer speelt komend seizoen bij Vitesse. De Arnhemse club neemt de 22-jarige Utrechter over van het Duitse Vfl Wolfsburg. Hij tekent een driejarig contract in Arnhem.

Bazoer speelde in de jeugd van Elinkwijk, stapte over naar PSV en belandde als 16-jarige bij Ajax. Daar brak de middenvelder door onder trainer Frank de Boer en debuteerde hij zelfs in Oranje, waarvoor hij zes keer uitkwam.

Na de komst van Peter Bosz naar Ajax raakte Bazoer in Amsterdam op een zijspoor en vertrok naar Vfl Wolfsburg in de Bundesliga. Daar begon hij sterk, maar na een terugval werd hij begin vorig seizoen verhuurd aan FC Porto. Bij die club vertrok hij na een conflict, waarna FC Utrecht hem oppikte. Het afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis in de Galgenwaard.

Op 6 oktober speelt Bazoer in de Gelredome tegen zijn oude club. Het is onbekend hoeveel Vitesse betaalt voor de Utrechter. Overigens haalt Vitesse nog een speler met een recent verleden in de Galgenwaard: Oussame Tannane, die vorig seizoen als huurling om disciplinaire redenen uit de selectie van FC Utrecht werd gezet, komt over van het Franse Saint-Etienne.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -