FC Utrecht wint Interwetten Cup

© FC Utrecht
UTRECHT - FC Utrecht heeft de Interwetten Cup gewonnen. In Meppen rekende het in de halve finale af met de plaatselijke SV (na 0-0 en strafschoppen) om in de finale Bundesliga-team Fortuna Dusseldorf te verslaan.
FC Utrecht won de finale met 1-0. De winnende goal werd gemaakt door Justin Lonwijk op aangeven van Sander van de Streek in de 25e minuut.
FC Utrecht wint de Interwetten Cup

OPEN DAG

Voor FC Utrecht vormde de Interwetten Cup de afsluiting van een zevendaags verblijf in Duitsland. Na een trainingskamp in Harsewinkel en het spelen van het toernooi in Meppen, keert de equipe van trainer John van den Brom terug naar Utrecht, waar zaterdag de Open Dag wordt gehouden.
FC Utrecht - Fortuna Düsseldorf 1-0
25' Justin Lonwijk [1-0]
Toeschouwers: 3.201.
Opstelling FC Utrecht:
David Jensen; Giovanni Troupée, Tommy St. Jago, Willem Janssen, Leon Guwara; Adam Maher, Urby Emanuelson, Sander van de Streek; Nick Venema, Justin Lonwijk, Václav Cerný.
Opstelling Fortuna Düsseldorf:
Florian Kastenmeier; Shinta Appelkamp, Kaan Ayhan, Robin Bormuth, Niko Griesselmann (28. Diego Contento); Alfredo Morales (28. Johannes Bühler), Marcel Sobotka; Thomas Piedl, Ayman Barkok, Erik Thommy; Rouwen Hennings.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.