Indelingen zondagvoetbal bekend gemaakt

© Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - Het steeds kleiner worden contingent Utrechtse zondagclubs is door de KNVB verdeeld in acht poules. Twee clubs spelen in district West 2, de overige in West 1. De competitie begint op 22 september.

EERSTE KLASSE

Afgelopen seizoen trok SVA Papendorp zich vlak voor de derby in de Hoofdklasse tegen De Meern terug uit de competitie. Komend seizoen treffen beide clubs elkaar alsnog. In de 1e klasse A zijn zij de enige Utrechtse vertegenwoordigers.
De tegenstanders zijn AFC'34, AGB, DSOV, FC Uitgeest, Fortuna Wormerveer, Hoofddorp, Kolping Boys, Legmeervogels, LSVV, SDZ, Zaanlandia en De Zouaven.

TWEEDE KLASSE

In de 2e klasse kwam VVIJ uit IJsselstein afgelopen seizoen uit in de Zuid Hollandse poule. Dat is volgend seizoen weer het geval, maar VVIJ krijgt gezelschap van PVCV uit Vleuten, dat zich op het nippertje handhaafde in de 2e klasse.
2e klasse B, West 1
Uit de provincie Utrecht: Hooglanderveen, Kampong, SV Nieuw Utrecht en SO Soest. Van buiten de provincie: DCG, DIOS, DWS, FC Weesp, HBC, KDO, Pancratius, Roda'23, Theole en Zeeburgia.
2e klasse D West 2
Uit de provincie Utrecht: PVCV en VVIJ. Van buiten de provincie: Antibarbari, Coal, DONK, ESTO, Excelsior'20, FC IJsselmonde, Groeneweg, Meeuwenplaat, ONA, RVC'33, VFC en XerxesDZB.
PVCV handhaafde zich in de 2e klasse
PVCV handhaafde zich in de 2e klasse © RTV Utrecht / Bert Kous

DERDE KLASSE

De elf 3e klassers die de provincie Utrecht op zondag nog rijk is, zijn verdeeld in twee verschillende poules. In de ene poule spelen vijf clubs uit het westen van de provincie tegen Noord Hollandse clubs. De zes clubs uit het oosten van de provincie treffen Gelderse opponenten.
3e klasse C West 1
Uit de provincie Utrecht: Abcoude, PVC, UVV, Vreeswijk, Zwaluwen Utrecht'11. Van buiten de provincie: Diemen, 's Graveland, De Meer, Nederhorst, Nieuw West United, Ouderkerk, Sporting Martinus, Swift en ZSGO/WMS.
3e klasse D West 1
Uit de provincie Utrecht: AFC Quick 1890, APWC, HDS, Roda'46, Saestum, Sporting'70 en VVZA. Van buiten de provincie: Arnhemse Boys, Eldenia, FC Jeugd, Driel, SML en VDZ.

VIERDE EN VIJFDE KLASSE

4e klasse F West 1
Uit de provincie Utrecht: 't Goy, Amsvorde, Aurora, DWSV, Kismet, Rivierwijkers, Schalkwijk, De Dreef en VVUA. Van buiten de provincie: Geinburgia, Sporting Almere en Waterwijk.
5e klasse C West 1
Uit de provincie Utrecht: JSV Nieuwegein en VSC. Van buiten de provincie: Allen Weerbaar, Badhoevedorp, Blauw Wit/Beursbengels, CTO'70, Forza IJburg, Nautilus, OSC en Sloterdijk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.