GVVV altijd thuis om half drie, duel tegen AFC verplaatst

© Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV heeft het voor elkaar gekregen om komend seizoen alle thuiswedstrijden om 14.30 uur te laten beginnen. Dat laat de Veenendaalse club uit de Tweede Divisie weten.
De vaste aftraptijd van duels in de Tweede Divisie is 15.30 uur, maar GVVV liet vorig seizoen al weten hier graag van af te stappen. "Om half vier aftrappen kost teveel kantine-omzet", gaf GVVV-bestuurslid Loek Budding aan. "Dat is heel simpel te verklaren. Als je om half 3 aftrapt, ben je om half 5 klaar en gaan de mensen nog even de kantine in. Als je om half 4 aftrapt gaat iedereen na de wedstrijd meteen naar huis om te eten."
GVVV heeft met alle ploegen overleg gehad en die hebben ingestemd met een aftrap om 14.30 uur op Sportpark Panhuis in Veenendaal. Alleen als FOX Sports een thuiswedstrijd van GVVV uitzendt, wordt het 15.30 uur. Ook HHC Hardenberg-thuis is op dat tijdstip, omdat de laatste twee speelrondes tegelijk afgewerkt moeten worden.

AFC VERPLAATST

De wedstrijd tussen GVVV en AFC in Veenendaal is in overleg verplaatst van zaterdag 18 januari 2020 naar zaterdag 19 oktober 2019. De Amsterdamse club (vorig seizoen kampioen van de Tweede Divisie) viert op 18 januari haar jubileum.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.