RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht: Na Bosnië volgt Zweden of Slovenië, maar eerst winnen

UTRECHT - Als FC Utrecht de tweede voorronde van de Europa League tegen HSK Zrinsjki overleeft, speelt het in de derde voorronde tegen het Zweedse MalmŲ FF of tegen NK Domzale uit SloveniŽ. FC Utrecht speelt dan eerst uit.

MALM÷
MalmŲ FF is momenteel koploper in de Zweedse competitie en de voormalige club van assistent-trainer Rick Kruys. De ploeg speelde in de eerste voorronde tegen Ballymena United uit Noord Ierland en won met 7-0 en 4-0.

Vorig seizoen overleefden de Zweden, die 20 keer landskampioen werden, de groepsfase van de Europa League, nadat de ploeg in de voorronde van de Champions League was uitgeschakeld. In de knock-outfase van de Europa League was Chelsea te sterk voor MalmŲ.

DOMZALE
NK Domzale werd vorig seizoen derde in de Sloveense competitie achter Maribor en Olimpia Ljubljana. In de Europa League bereikte de ploeg de tweede voorronde, waarin het Russissche FC Ufa te sterk was. De competitie in SloveniŽ is al begonnen. Na twee duels staat Domzale negende met 1 punt.

ANDERE NEDERLANDSE CLUBS
AZ treft in de derde voorronde Mariupol uit OekraÔne. Feyenoord speelt tegen een tegenstander uit Azerbeidzjan of GeorgiŽ.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -