RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van Wolfswinkel ziet kansen voor Basel in return tegen PSV

WOUDENBERG - Woudenberger Ricky van Wolfswinkel wilde niet lang treuren over de manier waarop FC Basel de uitwedstrijd tegen PSV in de tweede voorronde van de Champions League uit handen gaf. Met dank aan invaller Sam Lammers (88e minuut) en Donyell Malen (93e minuut) zegevierde de thuisploeg uit Eindhoven alsnog met 3-2.

"Het is natuurlijk nooit leuk als je in de laatste vier minuten een voorsprong van 2-1 verspeelt", zei de oud-spits van FC Utrecht. "Maar als je het ons vraagt, dan staan we er heel goed voor. Twee keer scoren in een uitwedstrijd is zeker goed. We kunnen het thuis afmaken."

Van Wolfswinkel zag PSV het grootste deel van de wedstrijd domineren. "Maar zo veel kansen hebben ze niet gekregen. Ik denk dat we goed hebben verdedigd en we waren gevaarlijk met onze counters", zei de aanvaller die tot zijn verrassing als rechtsbuiten moest spelen. "Ik ben natuurlijk een spits, maar doe wat de trainer mij vraagt. Ja, ik heb het nog steeds naar mijn zin hier. In principe blijf ik hier."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -