RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Oefenzeges IJsselmeervogels, Spakenburg en GVVV

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De drie Tweede divisionisten uit de provincie Utrecht hebben zaterdag alledrie een oefenzege geboekt. IJsselmeervogels won de dorpsderby tegen Hoofdklasser Eemdijk met 3-0. GVVV versloeg OJC Rosmalen, dat ook in de Tweede divisie uitkomt, met 3-0, en Spakenburg versloeg de amateurs van Volendam met

IJSSELMEERVOGELS

IJsselmeervogels kreeg in de eerste helft tegen Eemdijk vijf opgelegde kansen, maar ging rusten met 0-0. Na rust opende Danny van den Meiracker de score, waanra Robbert Olijfveld met twee treffers de eindstand op 3-0 bepaalde.

Het waren de eerste treffers voor de Vogels in de voorbereiding, nadat de eerste oefenpot tegen PEC Zwollen met 2-0 was verloren.

GVVV

In Veenendaal hield GVVV in tegenstelling tot afgelopen maandag, toen het tegen Lienden 3-3 werd, het achterin nu wel droog. Twee doelpunten van nieuwkomer Philip Ties, waaronder een wonderschone vrije trap, en een doelpunt van Rody Hofman zorgden voor de 3-0 eindstand tegen OJC Rosmalen, dat afgelopen seizoen uit de Derde divisie degradeerde.

SPAKENBURG

Spakenburg was zaterdag in Volendam te gast op de afscheidswedstrijd van oud-Spakenburgspeler Harry Zwarthoed. Hoofdklasser Volendam was een maatje te klein voor de Blauwen, die met 1-4 wonnen.

Via Jordi Bitter en Majid Ghaddari werd het 0-2. Na de tegengoal van Volendam maakten Olaf van der Sande en Mike Vreekamp er 1-4 van.

DERDE DIVISIONISTEN

Ook twee van de drie Derde divisionisten uit de provincie speelden een oefenwedstrijd. Het Utrechtse Hercules boekte een knappe 2-1 zege op Tweede divisionist Quick Boys. De Utrechtse doelpunten kwamen, na een 0-1 achterstand, van Tijani Noslin en Steff van Rooijen.

Het Veenendaalse DOVO speelde met 3-3 gelijk tegen Jong NEC. Nieuwkomer Kevin Schmidt maakte twee doelpunten. Ook de derde Veenendaalse treffer kwam van een nieuweling: Pernelly Biya.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht