RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Topamateurs oefenen: DOVO en DHSC in evenwicht, Sportlust'46 maakt er acht

VEENENDAAL/UTRECHT - Derde divisionist DOVO vervolgde de oefencampagne met een duel tegen het Utrechtse DHSC. De ploeg uit Veenendaal kwam tegen de Hoofdklasser niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dinsdag oefende DOVO tegen Spakenburg. Dat duel werd met 3-1 verloren.

IJSSELMEERVOGELS

Tweede divisionist IJsselmeervogels nam het op tegen Spijkenisse en wist met 4-1 te winnen. Nieuweling Ahmed el Azzouti, overgekomen van Kozakken Boys, scoorde drie keer namens de Rooien uit Spakenburg.

SPAKENBURG

Spakenburg trof buurman Eemdijk in een oefenduel en kwam tot winst. Jordi Bitter maakte een kwartier voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Eemdijk is na de degradatie van afgelopen seizoen Hoofdklasser, Spakenburg is opnieuw spelend in de Tweede Divisie.

SPORTLUST'46

Sportlust'46 uit Woerden had geen kind aan SDO. Er met maar liefst 8-1 gewonnen van de ploeg uit Bussum. DHSC speelt dit seizoen in de Hoofdklasse, nadat vorig seizoen het kampioenschap gevierd werd in de Eerste Klasse.

HERCULES

Het Utrechtse Hercules oefende tegen VVOG, maar wist niet te winnen. Op sportpark Voordorp werd het 3-1 voor de bezoekers uit Harderwijk, mede dankzij een treffer van Bas Wobbes, vorig seizoen nog speler van Hoogland. Matthijs Blijham maakte de treffer namens Hercules.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -