RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Wesley Sneijders club uit Qatar speelt morgen tegen DHSC in Utrecht

1/2
UTRECHT - De Utrechtse voetbalclub DHSC speelt morgenavond een oefenwedstrijd tegen Al-Gharafa. De club uit Qatar is hier op uitnodiging van Wesley Sneijder, die daar voetbalde.

Momenteel zijn de voetballers van Al-Gharafa in Nederland voor een trainingskamp. Ze oefenen tegen verschillende voetbalclubs waaronder dus nu ook de amateurclub uit Utrecht. Begin dit jaar ging DHSC al op bezoek in Qatar. Toen eindigde de wedstrijd in 1-1.

Volgens voorzitter Hans Berrens van DHSC is pas gisteren duidelijk geworden dat de club uit Qatar naar Utrecht komt. Het is een hele klus om alles op zo'n korte termijn te regelen, maar hij is dolenthousiast dat de amateurclub deze kans krijgt.

Vanavond trainen zijn mannen nog een laatste keer voordat ze morgenavond het veld betreden. Rodney Sneijder, de jongere broer van Wesley, speelt mee bij DHSC. Wesley Sneijder doet niet mee.

De wedstrijd is morgen om 18.30 uur en wordt gespeeld op trainingscomplex Zoudenbalch bij het stadion van FC Utrecht. DHSC uit de wijk Ondiep ontstond onder andere uit DOS, de club waar Sneijder als klein jongetje begon. Zijn betrokkenheid bij de club is nog steeds groot.

Wesley Sneijders club uit Qatar speelt morgen tegen DHSC in Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht