Topamateurs oefenen: Vogels winnen Harry Hamstra Cup, Hercules verslaat GVVV

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Tweede divisionist IJsselmeervogels nam het zaterdag in het kader van de Harry Hamstra Cup 2019 op tegen DVS'33 Ermelo. Het oefenduel eindigde in 1-1. Namens de Spakenburgers was Danny van den Meriacker trefzeker.

DOVO

De Vogels winnen de Harry Hamstra Cup, met één punt meer dan DOVO, dat met 2-0 wist te winnen van Sparta Nijkerk. Sam van Hasselt was doelpuntenmaker namens de de Derde divisionist uit Veenendaal.

SPAKENBURG

Ook de Blauwen van John de Wolf oefenden dit weekend opnieuw. SteDoCo was de tegenstander en Spakenburg won met 3-2. Twee goals van Roy Castien en één van Argjend Selimi zorgden voor de overwinning van de ploeg, komend seizoen actief in de Tweede Divisie.

HERCULES

Dinsdag vervolgt Spakenburg de oefencampagne, dan is Hercules de tegenstander. De ploeg uit Utrecht won zaterdag knap met 3-1 van regiogenoot GVVV uit Veenendaal, waar aanwinst Berry Powel zijn eerste minuten maakte.
Soufiane Laghmouchi bracht GVVV aanvankelijk op voorsprong via een strafschop, maar twee doelpunten van Tijani Noslin bezorgden Hercules de voorsprong. Wouter Kenemens bepaalde de eindstand op 3-1 in het voordeel van Hercules.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.