RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht bindt gewilde Kerk tot 2023

1/2
UTRECHT - FC Utrecht heeft het contract met Gyrano Kerk met een jaar verlengd. De aanvaller blijft in de Domstad spelen tot de zomer van 2023.

De 23-jarige Kerk is dit seizoen ijzersterk begonnen. Hij scoorde in de eerste twee competitiewedstrijden één keer, gaf al drie assists en was vaak ongrijpbaar voor zijn tegenstanders. Kerk stond daardoor in de belangstelling van verschillende clubs, naar verluid vooral uit Engeland.

Met het nieuwe contract verzekert FC Utrecht zich ervan dat de speler deze zomer niet vertrekt. Zijn zaakwaarnemer zegt tegen VI dat dit ook voor Kerk de gewenste uitkomst was: "Hij had weg gekund maar voelt het vertrouwen van de club. Ook wil hij de club graag helpen bij de ambitieuze toekomstplannen die er liggen. Gyrano is een jongen van de club en heeft veel aan FC Utrecht te danken. Bovendien kan hij hier nog groeien."

Gyrano Kerk speelt sinds 2012 voor FC Utrecht en Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam is blij dat hij ervoor heeft gekozen zijn contract te verlengen: "Gyrano is een vaste en belangrijke kracht in ons eerste elftal, die zich de voorbije seizoenen geweldig heeft ontwikkeld. Met zijn power, snelheid en acties is hij een belangrijk wapen in onze aanval."

Zondag gaf Kerk voor de camera van RTV Utrecht al aan dat hij niet bezig was met een vertrek bij FC Utrecht.

Gyrano Kerk reageert op transfergeruchten


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -