Jong FC Utrecht wint eerste thuiswedstrijd in Eerste Divisie

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft zijn eerste zege van het seizoen binnen. Op sportpark Zoudenbalch werd TOP Oss met 2-1 verslagen.
In de eerste helft kwam de ploeg van de nieuwe trainer René Hake op een 2-0 voorsprong. In de 29ste minuut rondde Mamengi een hoekschop af. Vlak voor rust bekroonde FC Utrecht een prachtige aanval. Velanas maakte de treffer.
Verslaggever René van den Berg in gesprek met trainer René Hake
In de tweede helft kwam Jong FC Utrecht onder druk, maar wist uiteindelijk stand te houden. In de 29ste minuut van de tweede helft scoorde Cas Peters de aansluitingstreffer. TOP Oss bracht diverse aanvallers in, maar mede dankzij doelman Fabian de Keijzer bleef het 2-1 voor Jong FC Utrecht.
Door de zege staat Jong FC Utrecht op de 10de plaats. NAC Breda, Eindhoven, De Graafschap en Excelsior zijn de koplopers van de Eerste Divisie.
Vrijdagavond komt Jong FC Utrecht weer in actie. De ploeg van René Hake speelt dan in Deventer tegen Go Ahead Eagles.
Jaar van de waarheid voor aanvoerder Mitchell van Rooijen: "Ik hoop zo snel mogelijk naar het eerste te gaan."