Gert Kruys: "DOVO moet nog naar elkaar toe groeien"

© Jeroen van den Berg/DOVO
VEENENDAAL - DOVO, na de degradatie van Eemdijk de enige Utrechtse vertegenwoordiger in de Derde divisie A, trapt zaterdag de nieuwe competitie af met een thuiswedstrijd tegen GOES. De ploeg is een onbekende tegenstander voor de ploeg van trainer Gert Kruys. GOES speelde vorig seizoen in de Derde divisie B, en eindigde daarin als vierde.

ZEELAND

"Ik weet dat ze uit Zeeland komen", grapt Kruys op de vraag wat hij weet van de opponent. "Maar zonder dollen, ze hebben een goede voorbereiding gehad en een goeie pot gespeeld in de KNVB beker. We zullen op ons qui vive moeten zijn."

DOELSTELLING

DOVO zag in de afgelopen zomer 15 spelers vertrekken en begroette 13 nieuwkomers. "We hebben een aardig niveau, we zijn gretig", aldus Kruys. "Maar de groep moet nog naar elkaar toe groeien. Een doelstelling spreek ik nog niet uit. Stel die vraag over een week of vijf nog maar eens."
Bij de Veenendalers ontbreekt zaterdag nieuwkomer Kevin Schmidt. De aanvaller, die overkwam van Achilles'29, liep in de voorbereiding een bovenbeenblessure op en is waarschijnlijk nog twee weken uitgeschakeld.
DOVO - GOES begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.