De Wolf: "Titelkansen? We moeten wel realistisch blijven"

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft nog geen opvolger gevonden voor Istvan Bakx. De routinier zou dit seizoen aansluiten bij de Blauwen, maar koos op het laatste moment voor een avontuur bij Ajax Cape Town.
"We worden veel gebeld, er worden ons veel spelers aangeboden", zegt trainer John de Wolf van de Tweede divisionist. "Maar we willen iemand die fit is, die direct inzetbaar is."

ASWH

De Blauwen trappen zaterdag af met een uitwedstrijd tegen promovendus ASWH. "Dat was twee jaar geleden ook onze tegenstander in de eerste wedstrijd in de derde divisie", herinnert De Wolf zich. "Het werd toen 2-2 en we werden kampioen."
Kampioen worden, het is een droom voor Spakenburg. Sterker nog, met Istvan Bakx in de selectie was het voor De Wolf een doelstelling geweest. "Met hem erbij hadden we kunnen meedoen om de titel", aldus de oud-international. "Nu wordt dat moeilijk, je moet wel realistisch blijven."
Jordi Bitter is nog geblesseerd
Jordi Bitter is nog geblesseerd © Geert Lommers

BITTER

Bij Spakenburg ontbreken zaterdag Jordi Bitter en Youri Koelewijn. Beiden kampen met een knieblessure. Om die reden is de van van GVVV overgekomen Roy Terschegget op zijn vroegst eind maart inzetbaar.
Bij ASWH treft de ploeg van De Wolf, die aan zijn derde seizoen bij Spakenburg begint, onder meer aanvaller Abderrahim Loukili. De Houtenaar, die in het verleden voor onder meer Hercules en IJsselmeervogels speelde, is overgekomen van het Veenendaalse DOVO.
ASWH - Spakenburg begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.