Jong FC Utrecht verliest met grote cijfers van Go Ahead Eagles

Fabian de Keijzer, archieffoto
Fabian de Keijzer, archieffoto © fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vanavond met 4-0 verloren van Go Ahead Eagles. In Deventer keek de ploeg van trainer René Hake al snel tegen een achterstand aan. Namens Go Ahead scoorde Mael Corboz na 6 minuten de 1-0. Vijf minuten later verdubbelde Richard van der Venne de score voor de Deventenaren.
Vlak na rust maakte Jarosla Navrátil definitief een einde aan de hoop bij Jong FC Utrecht door de 3-0 binnen te schieten. Daarna brak er een fase aan waarbij de ploeg uit de Domstad er alles aan moest doen om een nog grotere achterstand te voorkomen.
Namens Go Ahead waren onder meer Bannink en Van der Venne bijna succesvol. Jong FC Utrecht kraakte in zijn voegen en bleek niet tegen de druk in de Adelaarshorst bestand. In de 56e minuut werd doelman Fabian de Keijzer dan ook voor de vierde keer geklopt. Dit keer was het Elmo Lieftink die met een kopbal het net wist te vinden.
Daarmee was het leed nog niet geleden voor Jong FC Utrecht. In de 67e minuut trok scheidsrechter Alex Bos de rode kaart nadat Tommy St. Jago zijn tegenstander naar de grond werkte. De ploeg van Hake kon niets anders meer doen dan de schade zoveel mogelijk beperken. Dat lukte wonderwel, onder meer door een fraaie redding van De Keijzer op een schot van invaller Martijn Berden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.