RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gert Kruys na dit seizoen weg bij DOVO: "Toe aan iets nieuws"

1/3
UTRECHT/VEENENDAAL - Gert Kruys vertrekt na dit seizoen als trainer van DOVO. Dat heeft de oefenmeester uit Utrecht op de dag van de competitiestart laten weten.

Gert Kruys: "Na het vierde jaar vond ik het genoeg"


"Het moment verbaasde mij ook, maar toen heb ik tegen iedereen aangegeven dat ik het vierde jaar genoeg vind. Dat vind ik wel een mooi moment om aan iets nieuws te beginnen. Volgens mij was niemand verrast", reageert Kruys.

Middenvelder Roy Bakkenes van DOVO reageerde na het duel met GOES op het vertrek van Kruys. "Ik hoorde het vanochtens inderdaad. Het was al wel redelijk duidelijk binnen de club, ik had er in ieder geval wel rekening meegehouden. Deze duidelijkheid is wel goed. Al wist ik vanochtend nog niet dat het definitief was."

DOVO-middenvelder Roy Bakkenes: "Ik wist nog niet dat het definitief was"


"Ik ben als coach toe aan iets nieuws", gaat hij door. "Met deze nieuwe groep wordt met plezier gewerkt, jammer van de valse start vorige week voor de beter. Er wordt goed gewerkt en dat moet uitmonden in een goed resultaat in de eerste wedstrijd van de competitie vandaag."

DERDE DIVISIE
Het contract van Kruys bij DOVO loopt aan het eind van dit seizoen af, maar de trainer gaat dat niet verlengen. Kruys gaat in Veenendaal beginnen aan zijn vierde seizoen. In zijn eerste twee jaar loodste hij de Veenendaalse club van de Hoofdklasse naar de Derde Divisie.

Kruys is naast trainer bij DOVO ook actief als analist van RTV Utrecht en ambassadeur van FC Utrecht. Over zijn toekomst heeft de Utrechter nog geen duidelijkheid.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -