DOVO begint laatste seizoen Kruys met nederlaag

VEENENDAAL - DOVO is het seizoen van de Derde Divisie A niet goed begonnen. De Veenendalers kregen GOES op bezoek en verloren met 2-3.
Na iets meer dan een half uur spelen sloeg GOES twee keer toe. Eerst wist Steve Schalkwijk via een penalty de 0-1 binnen te schieten. Twee minuten later maakte Mart de Kroo er 0-2 van.
In de rust bracht trainer Gert Kruys, die bekend heeft gemaakt aan het einde van het seizoen te vertrekken, Gökhan Yasar. Dat bleek een gouden wissel want drie minuten na de rust maakte hij de 1-2.
Lang genoten de Veenendalers daar niet van. In de 56e minuut kreeg GOES opnieuw een strafschop en Schalkwijk faalde opnieuw niet: 1-3. Zeven minuten voor tijd werd het via een kopbal van Simon van Zeelst nog 2-3, maar de gelijkmaker werd niet meer gevonden. Voor GOES is het een mooie binnenkomer in het zaterdagvoetbal, voorheen was het een zogenoemde zondagploeg.
33' Steve Schalkwijk [0-1, penalty]
35' Mart de Kroo [0-2]
48' Gökhan Yasar [1-2]
56' Steve Schalkwijk [1-3, penalty]
83' Simon van Zeelst [2-3]