RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oosterlee pakt punt bij AFC: "Goede dingen gezien bij ons"

1/3
VEENENDAAL - Bij GVVV zijn er gemengde gevoelens na het gelijkspel bij AFC. Uiteindelijk waren trainer Niek Oosterlee en spits Berry Powel blij met de uitslag. "Als ik ons zie voetballen, dan is dit een weerspiegeling van de wedstrijd. Wij hebben ook kansen gehad op de 2-1, wat meer dan zij", zegt Oosterlee na afloop.

Niek Oosterlee: "Van tevoren hadden we hier voor getekend"


"Het is een goede start. Van tevoren hadden we hier voor getekend", geeft Oosterlee aan. "Ik heb bij ons goede dingen gezien, waarop we verder kunnen bouwen. Die neem je mee de komende weken in. Daar moeten we blij om zijn. Na de 1-0 baal je wel even. We kregen in de voorbereiding veel goals tegen uit spelhervattingen en nu krijgen we hem ook zo tegen."

Het gaat lekker, maar ik hoop niet plan-B te zijn dit seizoen"
Berry Powel

BERRY POWEL

Nieuwkomer Berry Powel was in de tweede helft belangrijk om de 1-1 te maken. Hij legde de bal klaar voor Philip Ties. Na afloop kon Powel leven met het punt. "Je kan ons wel feliciteren. AFC is een sterke ploeg die ook iets versterkt is, dus zij zijn zeker een kanshebber voor de titel", zegt Powel.

Berry Powel: "Nu nog wachten op mijn eerste doelpunt"


"Als je bij AFC-uit een punt pakt, heb je een goed resultaat gehaald", aldus de invaller, die een rol speelde bij de gelijkmaker. "Met een assist, dus ik ben goed begonnen. Nu nog wachten op mijn eerste doelpunt. Uiteindelijk is dit wel terecht. Het gaat lekker, maar ik hoop niet plan-B te zijn dit seizoen. Ik hoop belangrijk te zijn en het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.



Lees ook




Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -