RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules-coach Twisker trots: "Wij zijn de baas geweest"

1/3
UTRECHT - Hercules-trainer Jochem Twisker is trots op de 0-3 overwinning van zijn ploeg op ADO'20. "We hebben laten zien dat we een stuk verder zijn dan zij", aldus de oefenmeester.

"Met uitzondering van de eerste 20 minuten van de tweede helft waren we de baas op het veld", vertelt Twisker na afloop tegen RTV Utrecht. "Vanaf minuut 65 minuut zijn we niet meer in de problemen gekomen.

Trainer Jochem Twisker vond zijn ploeg de terechte winnaar


RODE KAART
Hercules-verdediger Ralph Hovestad moest met rood het veld verlaten. "Ik vind het lastig. In mijn ogen had hij niet de intentie om hem een rotschop te geven. Hij is mogelijk wat te laat en dan ziet het er ernstig uit, maar een echt oordeel kan ik niet vellen", aldus Twisker.

Tijjani Noslin maakte twee van de drie Utrechtse treffers. "Hier hebben we hard voor gewerkt", zei de doelpuntenmaker na afloop. "Het is mooi dat ik twee doelpunten kan maken. Het was in deze hitte een zware wedstrijd, dan voelt zo'n overwinning extra lekker." Twisker had ook complimenten voor Noslin. "Die jongen is constant in beweging. Hij kan voor veel gevaar zorgen."

Tijjani Noslin was de grote man aan de zijde van Hercules


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -