RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Fini speelgerechtigd voor GVVV

VEENENDAAL - GVVV kan zaterdag in de thuiswedstrijd in de Tweede divisie tegen Rijnsburgse Boys beschikken over Patrick-Prosper Fini. De verdediger, die overkwam van FC Bocholtz, is vrijgegeven door de Duitse voetbalbond en daardoor speelgerechtigd.

De Veenendalers treffen met Rijnsburgse Boys een ploeg die de competitie vorige week begon met een 2-1 zege op De Treffers. GVVV speelde een prima duel bij kampioen AFC en kon dankzij de 1-1 een punt bijschrijven.

KNOTSGEK

Vorig seizoen was GVVV - Rijnsburgse Boys op de slotdag van de competitie een duel om des keizers baard en mede daardoor bijzonder spectaculair. GVVV leidde na een uur voetballen met 5-0, maar tien minuten later stond het 5-4. Uiteindelijk wonnen de Veenendalers met 6-4.

Bij Rijnsburgse Boys treft de ploeg van trainer Niek oosterlee, die zelf jarenlang trainer was van 'De Uien' voormalig Spakenburg-spelers Jordy Strooker en Joël Tillema. Trainer van de Zuid Hollandse formatie is Hewnk Wisman, die deze zomer Wilfred van Leeuwen opvolgde.

LIVE

Het duel tussen GVVV en Rijnsburgse Boys begint zaterdag om 14.30 uur, en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -