Hercules en Hoogland willen goede start vervolg geven

Hoogland viert de zege op Westlandia
Hoogland viert de zege op Westlandia © RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - Hercules en Hoogland willen de goede seizoensstart in de Derde divisie een goed vervolg geven. Hercules boekte vorige week een knappe 0-3 zege bij ADO'20, promovenus Hoogland stuntte met een 1-0 zege op Westlandia.

LIMBURG

Deze zondag ontvangt Hercules promovendus Groene Ster uit het Limbugse Heerlerheide. De bus van Groene Ster komt mogelijk die van Hoogland tegen. De ploeg van Raymond Prins resit af naar Echt-Susteren, voor de ontmoeting met EVV.
De enige smet op de zege van Hercules in Heemskerk was zondag de rode kaart voor Ralph Hovestad. De verdediger is daardoor geschorst en mist het treffen met Groene Ster, dat verraste met een 2-1 zege op titelkandidaat OFC uit Oostzaan.

BEKERFINALE

Groene Ster, vorig seizoen kampioen van de Hoofdklasse B, kende zijn gouden tijd in jaren '40 van de vorige eeuw. In 1944 werd zelfs de finale van KNVB beker bereikt. Daarin was Willem II met liefst 9-2 te sterk.
Hoogland beleeefde vorige week een sensationale entree in de Derde divisie, met een onverwachte zege op het veel hoger ingeschatte Westlandia. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen het stugge EVV. De Lmburgers eindigden in de voorbij drie seizoenen als 8e, 13e en 11e in de Derde divisie en krijgen doorgaans erg weinig doelpunten tegen.
Trainer van EVV is voormalig Sparta- en Vitessespeler René Eijer. Hij is aan zijn eerste seizoen bezig op sportpark In de Bandert, waar zondag om 14.30 wordt afgetrapt.
Hoogland-trainer Raymond Prins kan in Limburg beschikken over dezelfde selectie als vorige week. Dat betekent dat Stijn Mossink er nog niet bij is.

LIVE

Hercules - Groene Ster begint een half uur eerder. Beide duels zijn live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.