RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Doelpuntrijke middag in Veenendaal, maar nul punten voor GVVV

1/2
VEENENDAAL - Veel doelpunten zaterdag in Veenendaal bij het duel in de Tweede Divisie tussen GVVV en Rijnsburgse Boys, maar geen drie punten voor de thuisploeg. De ploeg van Niek Oosterlee ging op eigen veld met 3-4 onderuit.

Verslaggever Bert Kous over de nederlaag van GVVV


Rijnsburgse Boys pakte al snel een riante voorsprong. Eerste was er het schot van Jeffrey Jongeneelen dat van richting en zo achter doelman Johan Jansen verdween. Vervolgens kon Jol Tillema, voormalig speler van Spakenburg, de bal binnenlopen na een voorzet van Anthony van Dongen: 0-2.

POWEL
In de tweede helft kwam aanwinst Berry Powel het veld in. Opvallend detail is het feit dat hij met rugnummer 11 speelt. Dat nummer werd voor het laatst gedragen door Joey Snijders. Hij kreeg in februari 2015 een zwaar auto-ongeval. De aanvaller werd achter het stuur getroffen door een herseninfarct en raakte met zijn auto van de weg. Hij vocht maanden voor zijn leven, en zal nooit meer volledig herstellen.

Powel gelijk voor positieve inbreng in het duel. Hij gaf de assist op Philip Ties die voor de 1-2 zorgde. Tien minuten later lag de bal er alweer aan de andere kant in. Tillema stond helemaal vrij en kon met zijn tweede van de dag de 1-3 op het scorebord zetten. Met nog iets minder dan een kwartier te spelen gooide Marc Magan het duel definitief in het slot. Hij werkte de 1-4 binnen.

SPANNENDE SLOTFASE
GVVV kreeg in de 85e minuut nog een strafschop nadat Robin Mulder overuit was gehaald. Mulder ging zelf achter de bal staan en schoot raak: 2-4. Dat gaf de Veenendaalers vertrouwen. In de 87e minuut viel namelijk ook de 3-4. Ties schoot de bal opnieuw raak. In de bloedstollende vijf minuten blessuretijd waren er kansen, maar geen doelpunten.

3' Jeffrey Jongeneelen [0-1]
12' Jol Tillema [0-2]
51' Philip Ties [1-2]
62' Jol Tillema [1-3]
77' Marc Magan [1-4]
85' Robin Mulder [2-4,penalty]
86' Philip Ties [3-4]

Na twee duels staat GVVV in het rechter rijtje van de Tweede Divisie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -