Overzicht hoofdklasse: Promovendus Sportlust'46 begint met riante overwinning

Sportlust'46 werd vorig seizoen kampioen van de Eerste Klasse
Sportlust'46 werd vorig seizoen kampioen van de Eerste Klasse © RTV Utrecht / Mark Kloostra
PROVINCIE UTRECHT - Sportlust'46 is goed begonnen aan hun nieuwe avontuur in de Hoofdklasse A. De ploeg uit Woerden was voor 's-Gravenzande met 0-4 te sterk.
Sportlust speelde overtuigend en op de overwinning was dan ook niets af te dwingen. Mark van der Weijden(2x), Glenn Geefshuijsen, Sjoerd Vlasman zorgden zaterdagmiddag voor de Woerdense treffers.
Afgelopen seizoen werd Sportlust overtuigend kampioen van de Eerste Klasse. Voor wat het na één duel waard is: Sportlust gaat op dit moment aan de leiding in de Hoofdklasse A.
Trainer Patrick Loenen (Sportlust'46): "Vandaag niet in de problemen geweest"

DHSC

In dezelfde competitie debuteerde promovendus DHSC in de Hoofdklasse A. De Utrechtse ploeg deed dat met een nederlaag. Capelle was voor de ploeg van John Vink met 2-1 te sterk.
DHSC was nog wel op 1-0 voorsprong gekomen via Berry van 't Land. Capelle rechttGoede de rug en knokte zich in het laatste kwartier naar de overwinning.

EEMDIJK

In de hoofdklasse B is Eemdijk begonnen met een nederlaag tegen SDC Putten. De Groene formatie degradeerde vorig seizoen uit de Derde Divisie A en is dus dit seizoen actief in de Hoofdklasse. Vincent Verburg maakte op slag van rust de enige treffer van de wedstrijd.
In de tweede helft waren er genoeg kansen voor Eemdijk, maar de bal kwam niet in het doel van SDC Putten terecht. SDC Putten speelde het duel met tien man uit doordat Wilbert Thomassen met twee gele kaarten het veld moest verlaten in de tweede helft.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.