RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ted Verdonkschot zag 'volwassen' IJsselmeervogels: "Op de goede weg"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ted Verdonkschot had na afloop van de tweede zege van IJsselmeervogels in de Tweede Divisie (3-1 bij Excelsior Maassluis) complimenten voor zijn ploeg. "We maken twee fantastische goals en toen was de wedstrijd eigenlijk op slot", reageert hij bij RTV Utrecht.

"Het smaakt altijd lekker", aldus Verdonkschot, die toch nog wat kleine problemen zag in verdedigend opzicht. Desondanks is hij blij met het optreden van de Vogels. "Als de jongens als team de wedstrijd op slot kunnen gooien, dan zijn we op de goede weg. Maar dat we er nog niet zijn, dat is wel duidelijk."

Ted Verdonkschot: "Dat we er nog niet zijn, dat is wel duidelijk"


"We proberen de tegenstander soms wat te lokken, maar in de tweede helft waren we besluiteloos voor de goal. Dat is inherent aan ons spelletje", doelt hij op de aanvallend speelstijl. "Als zij dan niet vooruit willen verdedigen, waarom gaan wij dan constant op de aanval? Dat hebben we heel volwassen gedaan."

NIEUWE ASSISTENT
Na de wedstrijd werd ook bekend dat Ricky Testa La Muta zich na dit weekend bij de staf voegt. Hij is de vervanger van Pascal Bosschaart. "Het geval wil dat ik met hem heb samengespeeld in de zaal bij Haarlem. Ik heb hem ook aan de telefoon gehad en morgen gaan we lunchen", legt Verdonkschot uit.

"Ik heb ook tegen hem gespeeld met EDO tegen Holland in de Hoofdklasse. We hebben dus niet veel geheimen voor elkaar. De technische leiding wilden iemand uit de buurt. Hij is vrij, maar het is ook iemand die de club kent. Na het gesprek hebben we groen licht gegeven", aldus de hoofdtrainer.

Honderdste duel Van Leijenhorst: "Heel trots en erg blij"


MIJLPAAL VAN LEIJENHORST
Marciano van Leijenhorst speelde tegen Excelsior Maassluis zijn honderdste officiële. Na afloop van zijn jubileumduel was hij erg blij. "Dit is een lekkere overwinning. We beginnen goed en de tweede goal valt heel snel. Die goals waren fantastisch. Het is mijn honderdste potje, daar ben ik heel trots op en erg blij mee", aldus Van Leijenhorst.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -