DOVO pakt punt bij VVSB

© RTV Utrecht
VEENENDAAL - In Derde Divisie A heeft DOVO de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. Uit tegen VVSB werd het 2-2.
De ploeg van trainer Gert Kruys kwam in de 19e minuut op voorsprong door een kopbal van Simon van Zeelst. Tot de rust bleef het 0-1, maar in de tweede helft verliep het minder voortvarend. Lulinho Martins schoot van grote afstand raak en in de 76e minuut kwam VVSB met 2-1 voor. Dankzij een kopbal van Gokhan Yasar, die volgens de Veenendaalse Krant eerder op de dag nog trouwde, pakten de Veenendalers toch nog een punt bij de club uit Noordwijkerhout.
Door het gelijkspel heeft DOVO de bittere nasmaak van vorige week een klein beetje kunnen wegspoelen. Toen werd met 2-3 verloren van GOES. Eerder leed de club in het bekertoernooi ook al een thuisnederlaag tegen OFC.