RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht loot Derde Divisionist in eerste bekerronde, Vogels treffen FC Den Bosch

PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht weet dat het in de eerste ronde van de KNVB Beker in ieder geval een Derde Divisionist gaat treffen. Zaterdag werd de bekerloting verricht, waarin FC Utrecht gekoppeld werd aan de winnaar van het duel tussen Excelsior'31 en VV Dongen.

Excelsior'31 uit het Twentse Rijssen speelt in de Derde Divisie zaterdag, vv Dongen is in de Derde Divisie zondag competitiegenoot van onder meer het Utrechtse Hercules.

In de tweede kwalificatieronde staan vv Dongen en Excelsior'31 tegenover elkaar. Die wedstrijd wordt gespeeld in de week van 24 september. Daarna is dus bekend welke ploeg de Utrechters treffen in de eerste ronde.

TOPAMATEURS
IJsselmeervogels neemt het in de eerste ronde op tegen Eerste Divisionist FC Den Bosch.

Spakenburg moet zich eerst nog zien te kwalificeren voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Daarvoor moet het in de streekderby zien te winnen van SDO uit Bussum, actief in de Hoofdklasse A. Als Spakenburg wint treft het TEC of ASWH.

Datzelfde geldt voor GVVV, dat moet zien af te rekenen met Kozakken Boys. Als dat lukt plaatst GVVV zich voor het hoofdtoernooi, waarin het Eerste Divisonist Helmond Sport treft.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -