RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ramselaar: "Ik had liever niet verloren bij mijn rentree"

1/2
UTRECHT - Bart Ramselaar had ongetwijfeld meer verwacht van zijn rentree bij FC Utrecht. De middenvelder uit Amersfoort keerde onlangs terug bij de Domstedelingen en kreeg in het duel met FC Twente meteen een basisplaats van trainer John van den Brom. De Utrechters gingen met 3-1 onderuit.

"Niet waar ik op gehoopt had natuurlijk", zo vertelt Ramselaar in gesprek met RTV Utrecht. Ramselaar oogde in de eerste helft wat onwennig en leek moeite te hebben met het tempo van de wedstrijd. "Dat klopt wel, ja. Ik merkte dat ik niet echt lekker in de wedstrijd kwam."

Bart Ramselaar in gesprek met René van den Berg


WIL OM TE WINNEN
In de tweede helft herpakte Ramselaar zich, hoewel het niet leidde tot de wederopstanding van zijn ploeg. Bij vlagen oogde FC Utrecht mat en toonde het niet de benodigde agressiviteit om de wedstrijd te winnen. "Dat hebben we elkaar ook in de rust verteld en dan zie je dat het in de tweede helft op sommige momenten ineens wel gaat lopen. Het is een kwestie van wilskracht en discipline, dat was niet goed vandaag."

De wilskracht en discipline was niet goed vandaag"
Bart Ramselaar

AANKNOPINGSPUNTEN
Toch zag Ramselaar zeker in de openingsfase voldoende aanknopingspunten. "Want toen voetbalden we uitstekend. Als je dan op achterstand komt moet je niet in paniek raken, maar je eigen spelletje blijven spelen en vertrouwen hebben in een goede aanloop. Dat is duidelijk iets waar we nog aan moeten werken", zo besluit Ramselaar.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -